和食の魅力:だしと箸文化
Theme: Daily_life_Meals
B1/N3intermediate
Mar 22nd, 2025
Japanese cuisine(Noun)
和食は味だけでなく見た目も大切です。
When it comes to Japanese food, not only taste but appearance is also important.
Food culture(Noun)
日本の食文化を研究しています。
I am researching Japan’s food culture.
To evaluate(Irregular Verb)
先生は、生徒の成績を評価します。
Teachers evaluate student performance.
Umami (savory taste)(Noun)
うま味が強いスープが好きです。
I like soup with a strong umami flavor.
Difficult(い-Adjective)
それは初心者には難しい料理です。
That is a difficult dish for beginners.
To challenge oneself/try(Irregular Verb)
新しいレシピにちょうせんします。
I will try a new recipe.
和食の魅力:だしと箸文化
The Allure of Washoku: Exploring Dashi and Chopstick Culture
かつお節
箸
みそしる と おにぎり
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